Συνελήφθη 32χρονος διαρρήκτης που είχε ρημάξει τη Λακωνία


Share/Bookmark
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 32χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται για δεκατρείς διαρρήξεις και άλλες τέσσερις απόπειρες, στη Λακωνία.

Ειδικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων,…

σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και τον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβάσιας, εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων–κλοπών, καθώς και τέσσερις περιπτώσεις απόπειρας κλοπών σε οικίες, στην Λακωνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ο 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, για παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη δύο συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, μαζί με ακόμη δύο άτομα, από τις αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες.

Όπως προέκυψε, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας:

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, για την ταυτοποίηση των συνεργών του, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment