Δείτε πως να κάνετε το μακιγιάζ σας για να μην φαίνονται οι τρίχες που έχετε στο πρόσωπο


Share/Bookmark

Μπορεί να μην έχεις έντονο πρόβλημα αλλά εσύ να νιώθεις πως όλοι κοιτάνε τις τριχούλες που έχεις δίπλα στα αφτιά σου, στο άνω χείλος ή στο πηγούνι σου.Δες πώς πρέπει να κάνεις το μακιγιάζ σου σύμφωνα με το faysbook, για να φαίνονται πολύ λιγότερο οι τρίχες σου:


1. Καταρχάς ξεκίνα απλώνοντας μία ενυδατική κρέμα στην επιδερμίδα σου. Στο σημείο που έχεις την τριχοφυία πρόσεξε προς τα που πάνε οι τρίχες και άπλωσε την κρέμα από τη ρίζα προς την άκρη της τρίχας έτσι ώστε να τις πιέσεις προς τα κάτω και όχι να τις ανασηκώσεις. 2. Χρησιμοποίησε ένα primer (σε σπρέι είναι το ιδανικό) και άπλωσε μία στρώση σε όλο το πρόσωπό σου. 3. Είναι πολύ σημαντικό το πινέλο που θα χρησιμοποιήσεις για το μακιγιάζ σου να είναι επίπεδο και όχι φουντωτό. Πάρε λίγο makeup και άπλωσέ το στην επιδερμίδα σου όπως έκανες και με τις κρέμες προηγουμένως. 4. Αν θέλεις να βάλεις και πούδρα φρόντισε να τινάξεις το πινέλο πριν την απλώσεις στο πρόσωπό σου και να την βάλεις πάλι με φορά προς τα κάτω, προς τη μεριά που μεγαλώνουν οι τρίχες σου και όχι προς τις ρίζες τους.

Via






.

Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια :

lakishalasorsa είπε...

Steel - Titanium and aluminum - TITOME ART
Titanium and titanium hair aluminum. Titsanium and ford focus titanium aluminum. Titsanium aluminum. Titsanium titanium color and aluminum. Titsanium aluminum. Titsanium aluminum. 4x8 sheet metal prices near me Titsanium aluminum. Titsanium aluminum. 1xbet app Titsanium