Με το βλέμμα στραμμένο στην ενίσχυση του τουρισμού


Share/Bookmark
Τη θέση ότι η αύξηση του τουρισμού θα έπρεπε να συνδέεται επαρκώς με τη διάχυση του τουριστικού εισοδήματος στην πραγματική οικονομία, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του…

με το προεδρείο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην προστασία των εργασιακών σχέσεων και στην αξιοπρεπώς αμειβόμενη απασχόληση, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ με κοινωνικούς φορείς και επαγγελματικές οργανώσεις, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι, σύμφωνα με το στρατηγικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό, προτεραιότητα είναι ο αναπροσανατολισμός του τουριστικού προτύπου και η ανασύνθεση του τουριστικού προϊόντος, προωθώντας ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στηρίζοντας καινοτόμες δράσεις.

Κορμός θα είναι η μικρή και μεσαία επιχείρηση, με αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές για τον μέσο πολίτη και τη μέση οικογένεια και σεβασμό στο φυσικό, ιστορικό και πολιτισμικό περιβάλλον. Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε, επίσης, την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment