Βρέθηκαν σκελετοί στρατιωτών του Α» Παγκοσμίου


Share/Bookmark
Τα απομεινάρια στρατιωτών που έπεσαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκαν, έναν αιώνα μετά, την Παρασκευή, από ομάδα αρχαιολόγων στην περιοχή Champagne-Ardenne, στη βορειοανατολική Γαλλία. Ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα δίκτυο από…

χαρακώματα και τούνελ, τα οποία γέμισαν με χώμα οι τοπικοί γεωργοί μετά τον πόλεμο.

Μεταξύ των σκελετών, ένας από τους πιο καλοδιατηρημένους ανήκει σε γερμανό στρατιώτη και αναμένεται να εκτεθεί σε τοπικό μουσείο. Ο ανώνυμος στρατιώτης ήταν μεταξύ 20 και 25 χρόνων, ενώ η εθνικότητα αναγνωρίστηκε από τη στολή και τον εξοπλισμό του.

Η περιοχή έγινε θέατρο έντονων συγκρούσεων στον Μεγάλο Πόλεμο. Το γεγονός ότι ήταν φυσικό οχυρό και η σημαντική στρατηγική του θέση και για τις δύο πλευρές, είχε ως αποτέλεσμα να καταλαμβάνεται πότε από τους Γερμανούς και πότε από τους Γάλλους.

Πάνω από 16 εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Εκείνη την περίοδο θεωρήθηκε ως τελευταίος μεγάλος πόλεμος της Ιστορίας, ωστόσο αποδείχτηκε ότι ήταν απλό πρελούδιο για τον Δεύτερο Παγκόσμιο.

Ρεπορτάζ του ITN

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment