Σε ποια ηλικία παχαίνουν περισσότερο οι γυναίκες και σε ποια οι άνδρες


Share/Bookmark
Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες παίρνουν περισσότερα κιλά μετά από μια ορισμένη ηλικία... Αυτό οφείλεται τόσο στο μεταβολισμό που επιβραδύνει όσο και στις πολλές ώρες δουλειάς, τη μόνιμη σχέση και το μεταμεσονύκτιο τσιμπολόγημα. Η
«επικίνδυνη» ηλικία είναι για τις γυναίκες τα 35 με 40, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρίας συμπληρωμάτων Forza. Οι γυναίκες δήλωσαν πως είναι πολύ πιθανό να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά μετά από αυτήν την ηλικία, καθώς τα 40 είναι για τις περισσότερες από αυτές μια «τρομακτική» ηλικία που τις κάνει να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους και τη διατροφή τους. Για τους άνδρες, η «επικίνδυνη» ηλικία είναι λίγο αργότερα – μεταξύ 40 και 45 ετών.

Κατά μέσο όρο, οι περισσότεροι άνδρες δήλωσαν πως είναι πιο πιθανό να πάρουν βάρος συγκεκριμένα στα 44, καθώς είναι μια ηλικία που η καριέρα τους βρίσκεται στο απόγειό της και δεν έχουν χρόνο να γυμναστούν. Όσο περνούν τα χρόνια, χρειαζόμαστε λιγότερες θερμίδες σε καθημερινή βάση για να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε ενέργεια. Έτσι, απαιτούνται μικρές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες ώστε να παραμείνουμε στο επιθυμητό μας βάρος.

Via






.

Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment