Οι Έλληνες πολίτες ζουν την πιο τραγική φάση της κρίσης και η κυβέρνηση ασχολείται με τα πείσματά της! [video]


Share/Bookmark
Μέσα σε 20 μήνες διακυβέρνησης, η 'περήφανη' κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να διαλύσει τα πάντα! Οι Έλληνες πολίτες ζουν την πιο τραγική φάση της ...

οικονομικής κρίσης εξαιτίας των καταστροφικών χειρισμών των κυβερνώντων, αλλά η κυβέρνηση νοιάζεται μόνο για τα πείσματά της!", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ1 "Πρωϊνή Ζώνη" ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας. Φόρεσαν καπέλο στον ελληνικό λαό το τρίτο και επαχθέστερο μνημόνιο!

Μόλις χθες, 250.000 συνταξιούχοι είδαν ξανά τις συντάξεις τους πετσοκομμένες και έκαιγαν τις επιστολές Κατρούγκαλου στην μέση του δρόμου!

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το Δημόσιο συνεχώς αυξάνονται και τα φορολογικά έσοδα έχουν μειωθεί γιατί πολύ απλά ο Έλληνας πολίτης δεν αντέχει άλλο!

Παρά το 'κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη' η κυβέρνηση ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς για τα σπίτια! Και την ίδια ώρα, το μόνο που νοιάζει τους κυβερνώντες είναι τα πείσματά τους για το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες!

Αφού κατακουρέλιασαν το Σύνταγμα, ασχολούμαστε τόσες ημέρες με το εάν ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει πίσω τον νόμο, εάν θα τον τροποποιήσει, εάν θα τον αναστείλει...", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Όλος ο νομικός κόσμος έλεγε τόσο καιρό ότι αυτός ο νόμος ήταν ένα πραξικόπημα! Το επιβεβαίωσε και το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνοντάς τον ως αντισυνταγματικό! Η μόνη λύση είναι να καταργηθεί αυτός ο νόμος και να αποκατασταθεί η συνταγματική τάξη!", κατέληξε ο Κ.Γκιουλέκας.

Via

katopartali.blogspot.gr
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment