8 πολύτιμες συμβουλές από τις γιαγιάδες μας


Share/Bookmark
Είναι αυτά τα λόγια σοφίας.

Ποιος είναι ο άνθρωπος (εκτός απ’ τη μαμά μας) στον οποίο μπορούμε να στραφούμε στις δύσκολες στιγμές; Να μοιραστούμε μαζί του προβληματισμούς, ανησυχίες, απογοητεύσεις και στεναχώριες; Μα, φυσικά, η γιαγιά μας! Γιατί τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη συμβουλή της. Είναι αυτά τα λόγια σοφίας

για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε σχετικά με μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή, από τη φιλία και την αγάπη μέχρι τα οικονομικά και το στυλ.

Η γιαγιά μας έχει δει τόσα και έχει βιώσει άλλα τόσα… άλλωστε προηγείται κατά δύο γενιές από μας. Γιατί, αν υπάρχει κάποιος που αξίζει να εμπιστευτούμε στη ζωή μας, είναι ο άνθρωπος που έχει ζήσει ήδη τη δική του. Να, λοιπόν, 8 πολύτιμες συμβουλές που μας δίνουν 8 γιαγιάδες, που είναι ίσως οι μόνοι άνθρωποι που έχουν πραγματικά το δικαίωμα να το κάνουν… 1. Φιλία Οι άνθρωποι μπορεί να ξεχάσουν πώς είσαι, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ πώς τους έκανες να νιώσουν» 2. Αγάπη Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ‘αφοσιώνομαι σ’ έναν άντρα’ και ‘χάνω τον εαυτό μου για έναν άντρα’» 3. Μόρφωση Δούλεψε σκληρά στο σχολείο, γιατί οι τίτλοι σπουδών είναι το μόνο πράγμα στη ζωή σου που δεν μπορεί κανείς να σου αμφισβητήσει ποτέ» 4. Στυλ Επένδυσε σε κλασικά κομμάτια… δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας» 5. Συμπεριφορά Το πώς φέρεσαι εξαρτάται από σένα και είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» 6. Επιμονή Προχώρα μπροστά και μην παραιτείσαι ποτέ» 7. Περιβάλλον Ούτε το στρες είναι καλό, ούτε οι τσακωμοί. Όταν οι άλλοι είναι νευρικοί και κακότροποι, να φεύγεις. Γύρω σου να έχεις μόνο θετικούς ανθρώπους, που θα σε πηγαίνουν μπροστά, κι όχι πίσω» 8. Ευγένεια Αγάπα τους άλλους. Προσπάθησε να ανακαλύπτεις την ωραία τους πλευρά - πάντα υπάρχει, και να μην ξεχνάς πως όλοι μας είμαστε απλά άνθρωποι»

imommy

Via

katopartali.blogspot.gr
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment