Ο καφές που προτιμάτε δείχνει πόσο καλός εραστής είστε!


Share/Bookmark
Μπορεί να δείξει σημειολογικά πόσο καλά τα πας στο κρεβάτι! ...

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Freddo:

Γλυκός, μέτριος ή σκέτος δεν έχει σημασία, εκφράζει το μοντέρνο και casual τύπο. Η δική σας περίπτωση την ώρα του σεξ είναι λίγο ιδιαίτερη. Στην πιο κρίσιμη στιγμή μπορεί να κάνετε τσεκ στο κινητό σας για να ανεβάσετε στο instangram τη στάση σας. Ωστόσο, το σεξ μαζί σας είναι πάντα καλό αλλά με πιο funky πινελιά. Frappe:

Έχει ταυτιστεί με χαλαρές στιγμές αλλά και με μια ιεροτελεστία, ανακάτεμα με αργές κυκλικές κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο. Στο κρεβάτι είστε ο τύπος το ίδιο χαλαρός κάνοντας το σεξ απολαυστικό και για τους δύο σας. Ελληνικός:

Αντιπροσωπεύει τον παραδοσιακό τύπο. Ο κλασσικός brutal τύπος που ξέρει τι θέλει και το παίρνει. Στο σεξ δεν έχετε όμως μεγάλη φαντασία και ποικιλία στάσεων. Μια είναι η επιλογή doggy style. Μετά το σεξ δεν θα κοιμηθείτε αγκαλίτσα, το πιο πιθανό να γυρίσετε πλευρό και να κοιμηθείτε σε δευτερόλεπτα. Espresso:

Δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να τελειώνει γρήγορα γιατί ο χρόνος τον πιέζει. Ο espresso σημαίνει ένας γρήγορος καφές στα όρθια. Δυστυχώς, γίνεται τρόπος ζωής, επηρεάζοντας και τους άλλους τομείς. Latte:

Δύσκολα τα πράγματα εδώ. Καλύτερα να έπινε espresso. Ένας άντρας που πίνει περισσότερο γάλα από καφέ, δεν κάνει και καμία προσπάθεια να ανέβει λίγο η ένταση και να νιώσει τόνωση. Όπως ο καφές του είναι μια safe επιλογή, το σεξ δεν θα έχει καμία απολύτως διαφορά..

Via

katopartali.blogspot.gr
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment