Καθαρίστε τους πνεύμονες σας σε 3 μέρες


Share/Bookmark
Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο ποτέ στη ζωή τους ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και τους πνεύμονες λειτουργούν τέλεια... Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης θα πρέπει να «πεταχτούν» όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή το σώμα σας χρειάζεται για να απαλλαγεί από τις τοξίνες.

Την πρώτη μέρα, πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι βοτάνων πριν πάτε για ύπνο. Απελευθερώνει τοξίνες στο έντερο που μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονες δεν πρέπει να επιβαρύνονται με το δύσκολο έργο του σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Πιέστε 2 λεμόνια σε 300 ml νερού πριν από το πρωινό.

Πίνετε 300 ml χυμού γκρέιπφρουτ. Αν δεν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε πάντα να το αντικαταστήσει με

χυμό ανανά. Οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν τα συστήματα αναπνοής.

Πίνετε 300 ml χυμού καρότου μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος. Αυτός ο χυμός θα σας βοηθήσει να καθαρίσει το αίμα σας κατά τη διάρκει τριών ημερών. Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να πίνετε 400 ml χυμό, πλούσιο σε κάλιο. Το κάλιο δρα ως τονωτικό καθαρισμού.

Πριν πάτε στο κρεβάτι κάνετε 400 ml χυμό cranberry, το οποίο θα βοηθήσει στον αγώνα κατά των βακτηρίων στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.

Περιποίηση του σώματος και ασκήσεις

Κάντε καθημερινά για 20 λεπτά ζεστό μπάνιο, θα επιτρέψει στο σώμα μέσω του ιδρώτα

να χάσει περισσότερες τοξίνες.

Βάλτε 5 έως 10 σταγόνες ευκάλυπτο σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από το μπολ και εισπνεύστε τον ατμό, μέχρι το νερό να κρυώσει. Πηγή

Via

katopartali.blogspot.gr
Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment