Κάντε γαλλικό μανικιούρ γρήγορα και πανεύκολα με ένα λαστιχάκι !!! Δείτε πως….


Share/Bookmark
Πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν συχνά ένα γαλλικό μανικιούρ, κι αυτό γιατί δείχνει πάντα όμορφο και περιποιημένο, είναι κατάλληλο ακόμα και για τα πιο αυστηρά εργασιακά περιβάλλοντα και ταιριάζει με όλα.

Δυστυχώς όμως για να το πετύχουν, αναγκάζονται να πηγαίνουν σε επαγγελματίες μανικιουρίστ. Κι όμως, αυτό δεν είναι αναγκαίο, αφού μπορείτε να το καταφέρετε και μόνη σας, με τη βοήθεια ενός απλού λάστιχου, κατά προτίμηση ένα χοντρό και πλατύ, αν και το απλό λαστιχάκι μπορεί να κάνει εξίσου καλά τη δουλειά του.

Αρχικά περάστε μια διάφανη βάση στα νύχια σας. Αφήστε τη να στεγνώσει πολύ καλά και αφού στεγνώσει, πάρτε το λάστιχο και τοποθετήστε το στο δάχτυλο σας, αφήνοντας μια μικρή, λεπτή γραμμή στο πάνω μέρος του νυχιού, όπως στην εικόνα. Στη συνέχεια, πάρτε το βερνίκι σας και περάστε αυτή τη γραμμή. Βγάλτε με προσοχή το λάστιχο και προχωρήστε στο επόμενο (Αν έχετε χρόνο μπορείτε να περιμένετε λίγο μέχρι να στεγνώσει η γραμμή για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα). Κάντε το ίδιο και στα υπόλοιπα νύχια και είστε έτοιμη. Περάστε λοιπόν το top coat σας και χαρείτε το μανικιούρ σας!

Επίσης, αν επιθυμείτε να περάσετε όλο σας το νύχι με κάποιο χρώμα, μπορείτε μετά τη βάση, να περάσετε 2 στρώσεις από την απόχρωση της αρεσκείας σας, να περιμένετε να στεγνώσουν πλήρως και να κάνετε το παραπάνω κόλπο με το λαστιχάκι. Πηγή

Via




 katopartali

.

Share on Google Plus

About senariografos

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment