Εσύ τι χρησιμοποιείς για τις online συναλλαγές;


Share/Bookmark
Στις μέρες μας υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην χρησιμοποιούμε συμβατική πιστωτική κάρτα για αγορές στο internet ή σε καταστήματα. Οι αγορές online αυξάνουν τις πιθανότητες κάποιος να κάνει κακόβουλη χρήση του αριθμού της πιστωτικής…

σας κάρτας ή των προσωπικών σας στοιχείων.

Όσο κι αν θεσπίζονται πλέον κανόνες χρήσης και συναλλαγών στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αγορά χωρίς να γνωρίζει κάποιος γι’ αυτό.

Και η μορφή buy-now-πληρωμή αργότερα των πιστωτικών καρτών, ενθαρρύνει πολλές φορές εμάς τους καταναλωτές να ξοδεύουμε επικίνδυνα και χωρίς έλεγχο.

Παρόλ’ αυτά, η σύνδεση της οικονομίας με τις πιστωτικές κάρτες είναι ισχυρή.

Αν πρόκειται να αγοράσουμε βιβλία, μουσικές ή να συμμετέχετε σε online παιχνίδια, κυρίως απαιτείται η εισαγωγή αριθμού πιστωτικής κάρτας και προσωπικών στοιχείων.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουν πλέον αναπτυχθεί εναλλακτικές λύσεις για συναλλαγές με περισσότερη ασφάλεια και ανωνυμία.

Σήμερα, ένα παράδειγμα εναλλακτικού τρόπου συναλλαγών θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η υπηρεσία προπληρωμένης κάρτας με την οποία μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει συναλλαγές σε διάφορα online – και μη καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέτοιες λύσεις επιτρέπουν στον χρήστη να πληρώνει για προϊόντα, υπηρεσίες και για συμμετοχή σε παιχνίδια χωρίς να είναι κάτοχος πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.

Αυτό το είδος πληρωμής επίσης, αναιρεί τους κινδύνους που προκύπτουν από απάτες με κλεμένες πιστωτικές κάρτες.

Σήμερα, θα λέγαμε ότι έχουμε πολλά θετικά παραδείγματα εφαρμογών καινοτομίας στις μεθόδους και τρόπους πληρωμών που διαθέτουν στις ιστοσελίδες τους.

Σκοπός είναι να αρχίσει πια το σύνολο της κοινωνίας να εμπιστεύεται την ψηφιακή οικονομία και να μην την ταυτίζει με κάτι επικίνδυνο και δυσπρόσιτο.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να γνωρίζει σήμερα πόσο σημαντικές είναι οι online αγορές.

Είναι μια ακμάζουσα βιομηχανία καθ» όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι μέθοδοι πληρωμής έχουν εξελιχθεί σε ένα ζωτικό στοιχείο των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο αλλά και σε εργαλείο στα χέρια των χρηστών του internet που ψάχνουν για τις καλλίτερες δυνατές ευκαιρίες αγορών.

Via




 katopartali

.

Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment