Άνοιξαν οι κάλπες στη Σκωτία


Share/Bookmark
Αρχισε στις 07.00 (τοπική ώρα) η ιστορική ψηφοφορία του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, η οποία είναι πιθανόν να οδηγήσει στην διάλυση της Ενωσης και τη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού κράτους.

Από…

τη Γλασκώβη, στο Εδιμβούργο, στις κωμοπόλεις και τα νησιά της Σκωτίας οι ψηφοφόροι καλούνται να απαντήσουν στην ερώτηση "Η Σκωτία πρέπει να γίνει ανεξάρτητη χώρα;", αποφασίζοντας να θέσουν ή όχι τέλος σε μία Ενωση που χρονολογείται από το 1707.

Στους εκλογικούς καταλόγους είναι εγγεγραμμένοι 4.285.323 άνθρωποι, δηλαδή το 97% του εκλογικού σώματος. Αναμένεται μάλιστα ιστορικό ποσοστό συμμετοχής στο συγκεκριμένο δημοψήφισμα. Σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχουν 2.608 εκλογικά κέντρα. Τα αποτελέσματα θα καταμετρηθούν σε καθένα από τους 32 δήμους της Σκωτίας. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται και οι 789.024 επιστολικές ψήφοι, αριθμός ρεκόρ για ψηφοφορία στη χώρα.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 22.00 (τοπική ώρα). Το αποτέλεσμα θα γίνει γνωστό νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Δημοψήφισμα – σταθμός για τη Σκωτία

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment