«Ο Μπουτάρης υπερασπίζεται όσους κάνουν μπίζνες»


Share/Bookmark
Υπεραμύνθηκε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, της απόφασής του να μην τηρήσει το νόμο για την αξιολόγηση, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη που είπε ότι θα τον τηρήσει, παρότι διαφωνεί με αυτόν….

Ο Μπουτάρης υπερασπίζεται αυτούς που θέλουν να κάνουν μπίζνες, αυτή είναι η δουλειά του», ανέφερε ο κ. Πελετίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στον Σκάι. Νομοταγείς είναι όσοι οδήγησαν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση, με νόμους όσοι τους οδήγησαν εκεί, να γίνει ανατροπή σε αυτή την κατάσταση», σημείωσε ακόμη, δικαιολογώντας την απόφασή του να αψηφήσει το νόμο, στον απόηχο της εισαγγελικής παραγγελίας εις βάρος του ιδίου -και άλλων τεσσάρων δημάρχων για το θέμα. Δεν θέλουμε να απολυθούν οι εργαζόμενοι με 1.000 τερτίπια… θέλουν να διαλύσουν τις υπηρεσίες του δήμου, η δύναμη των δημοτικών υπαλλήλων έχει περιοριστεί κατά 400 άτομα από το 2012… θέλουν να περιορίσουν τις υπηρεσίες για να κάνουν μπίζνες», δήλωσε.

Ο δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι αξιολογήσεις ήδη γίνονται στο δήμο, καθώς δύο εργαζόμενοι έχουν απολυθεί, και άλλοι δύο είναι σε πειθαρχική διαδικασία.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment