Υποψήφιος Ευρωπαίος Επίτροπος της Ολλανδίας ο ΥΠΕΞ


Share/Bookmark
Ο υπουργός Εξωτερικών Φρανς Τίμερμανς προτάθηκε από την Ολλανδία για υποψήφιος Ευρωπαίος Επίτροπος, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Η Ολλανδία επιδιώκει να εξασφαλίσει τη θέση του αντιπροέδρου της…

Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπό τον πρόεδρο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ με "ισχυρό χαρτοφυλάκιο", έγραψε η ολλανδική εφημερίδα de Volkskrant επικαλούμενη πηγές στις Βρυξέλλες οι οποίες δεν κατονομάζονται.

Ο Τίμερμανς απέκτησε διεθνή φήμη ύστερα από την ομιλία που εκφώνησε στα Ηνωμένα Έθνη μετά την κατάρριψη στις 17 Ιουλίου του αεροσκάφους της Malaysian Airlines στην ανατολική Ουκρανία, στο οποίο επέβαιναν 196 ολλανδοί υπήκοοι.

Το γραφείο του δεν προέβη σε σχόλιο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το όνομα του Τίμερμανς ήρθε στο προσκήνιο για τη θέση του ολλανδού Επιτρόπου ύστερα από την αποτυχία του Γερούν Ντάισενμπλουμ, του νυν προέδρου του Eurogroup, να συγκεντρώσει την απαραίτητη υποστήριξη.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment