Αυτή είναι η γιατρός, bodybuilder και πολιτικός που θέλει να γίνει η νέα Θάτσερ


Share/Bookmark
Αν σας έλεγαν να φανταστείτε μία πολιτικό, οι περισσότεροι από εσάς θα σκέφτονταν μία γυναίκα γύρω στα 50, ντυμένη σοβαρά και με συντηρητικό κούρεμα και μακιγιάζ. Αλλά δεν είναι όλες έτσι καθώς υπάρχει μία καρδιολόγος, που κάνει bodybuilding, πάει σε… διαγωνισμούς μπικίνι και ποζάρει προκλητικά στον φακό ενώ ονειρεύεται να γίνει η νέα Μάργκαρετ Θάτσερ. Το 1991 γεννήθηκε στην Σερβία η Μάγια Πάβλοβιτς. 23 χρόνια μετά, με βαμμένα ξανθά μαλλιά και σώμα bodybuilder, η Μάγια πηγαίνει στα νοσοκομεία της χώρας και κάνει πρακτική εξάσκηση σαν καρδιολόγος. Πολλοί λένε όμως ότι είναι ειδικευμένη στο να «σπάει» τις ανδρικές καρδιές καθώς έχει μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να πάρει μέρος σε διαγωνισμό για την πιο σέξι bodybuilder της Σερβίας. «Φορώντας» το πιο λαμπρό της χαμόγελο και το μπικίνι της κατάφερε να πείσει τους κριτές και έτσι πήρε το πρώτο βραβείο. Σε ερώτηση για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, η Μάγια απάντησε πως θέλει να γίνει πολιτικός και εμπνέεται από την Μάργκαρετ Θάτσερ, την οποία και θεωρεί μία εξαιρετική και δυναμική γυναίκα.Εντάξει, γούστα είναι αυτά και σε κάποιους αρέσουν οι «φουσκωτές» γυναίκες. Η Μάγια φαίνεται να το απολαμβάνει και κάθε πρωί που ξυπνά, ξεκινά για το νοσοκομείο με τα τακούνια της, βάζει την ρόμπα της και εξετάζει τους άνδρες που κάνουν ουρά έξω από το γραφείο. Μόλις σχολάει κάνει γυμναστική καθώς ασχολείται πολύ με το σώμα της και στη συνέχεια κάνει όνειρα για την πολιτική της καριέρα.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment