Πήγε στο λούνα παρκ και έμεινε ζαλισμένη για ένα… χρόνο!


Share/Bookmark
Μία νεαρή κοπέλα έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο της ζωής της με μόνιμες ζαλάδες, μετά τη βόλτα που έκανε με ένα παιχνίδισε λούνα παρκ της Βρετανίας. Η Μπόμπι από το Κεντ, αποφάσισε να πάει μία βόλτα με τους φίλους της σε λούνα παρκ και … όλοι μαζί μπήκαν μέσα στο Superbowl Reading Festival, το οποίο το οποίο περιστρέφει τους αναβάτες ενώ τους ανεβοκατεβάζει στο έδαφος.

Οι φίλοι της ανέκαμψαν γρήγορα αλλά εκείνη όσο περνούσαν οι ώρες αλλά και οι ημέρες, γινόταν χειρότερα.

Η 26χρονη δήλωσε ότι ένιωθε σαν να ήταν συνεχώς στη θάλασσα. Όταν η κατάσταση της χειροτέρεψε, επισκέφτηκε έναν νευρολόγο ο οποίος της είπε ότι πάσχει από μία σπάνια διαταραχή που επηρεάζει την ισορροπία και τη μνήμη και η οποία είναι ιάσιμη.

Ο γιατρός τής συνέστησε να αποφύγει τη σοκολάτα, τα γαλακτοκομικά και φυσικά το αλκοόλ και της είπε ότι κάποια στιγμή, θα γίνει καλά.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment