Στη φυλακή για επεισόδια στα Σκόπια


Share/Bookmark
Δικαστήριο των Σκοπίων καταδίκασε έξι άτομα (αλβανικής εθνικής καταγωγής) σε ποινή φυλάκισης τριών ετών για πρόκληση επεισοδίων, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης Αλβανών που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια, στις 4 Ιουλίου. Δύο ακόμη…

κατηγορούμενοι αθωώθηκαν λόγω έλλειψης ενοχοποιητικών στοιχείων.

Η ποινή φυλάκισης των τριών ετών που επιβλήθηκε είναι η μέγιστη για διατάραξη της δημόσιας τάξης.

Οι καταδικασθέντες πρέπει να καταβάλουν και 26.000 ευρώ για το σπάσιμο παραθύρων του δικαστικού μεγάρου των Σκοπίων, κατά την διάρκεια της διαδήλωσης, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η υπεράσπιση και οι συγγενείς των κατηγορουμένων εξέφρασαν την έκπληξή τους για τις ποινές που επέβαλε χθες το Δικαστήριο.

Υποστήριξαν ότι οι κατηγορίες των διωκτικών αρχών βασίστηκαν σε ελλειπή στοιχεία και πως οι κατηγορούμενοι δεν συμμετείχαν καν στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι στις 4 Ιουλίου ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ Αλβανών διαδηλωτών και αστυνομίας, στο κέντρο των Σκοπίων, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας Αλβανών για την καταδίκη σε ισόβια έξι ομοεθνών τους, σχετικά με τη δολοφονία πέντε νεαρών Σλάβων που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2012, σε λίμνη έξω από τα Σκόπια. Από τα επεισόδια τραυματίσθηκαν ελαφρά 20 αστυνομικοί, ενώ οι διαδηλωτές έσπασαν με πέτρες παράθυρα του δικαστικού μεγάρου των Σκοπίων.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment