Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ρίξει την κυβέρνηση από τις… παραλίες


Share/Bookmark
Σε ασκήσεις… εκλογικής ετοιμότητας βρίσκονται πλέον στην Κουμουνδούρου, καθώς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτιμούν ότι η κυβέρνηση υπό το βάρος των νέων μέτρων και του μεταρρυθμιστικού έργου, για το οποίο…

έχει δεσμευθεί στην τρόικα, δεν θα αντέξει.

Στο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται βέβαιοι ότι το φθινόπωρο θα υπάρχει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και ήδη ετοιμάζονται για νέα μετωπική με τον κυβερνητικό συνασπισμό με αιχμή του δόρατος το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς που θα συμπεριλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο, που θα έρθει στο Β’ θερινό τμήμα της Βουλής μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Πρόκειται ουσιαστικά για επανάληψη της τακτικής που ακολούθησε ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να μετρήσει δυνάμεις ενόψει της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εξάλλου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται το γεγονός ότι ακόμα και το σύνθημα στο θερινό κάμπινγκ της νεολαίας του κόμματος είναι Έξω οι «καρχαρίες» από τις ακτές μας… Θέλουμε πίσω τα καλοκαίρια και τις ζωές μας!».

Σημειολογικά, από την Κουμουνδούρου επέλεξαν να πραγματοποιήσουν σχετική εκδήλωση για ενημέρωση στην παραλία του Σίμου, στην Ελαφόνησο, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment