Απεργούν οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης – Απλήρωτοι εδώ και μήνες


Share/Bookmark
Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, διεκδικώντας την καταβολή των μισθών τους.

Όπως σημειώνεται σε σχετική…

ανακοίνωση, «οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα και απλήρωτοι, παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργού Υγείας για επίλυση των μισθολογικών και εργασιακών τους θεμάτων, που προκύπτουν από το ελλιπές νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας».

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «κυβέρνηση και διοίκηση του ΟΚΑΝΑ εμπαίζουν τους εργαζόμενους και τους εκβιάζουν με καθυστερήσεις της χρηματοδότησης, ώστε να αποδεχτούν την αναδρομική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου. Την ίδια στιγμή, εργαζόμενοι παραμένουν για μήνες απλήρωτοι, ενώ απειλείται η λειτουργία των ίδιων των κέντρων, καθώς ο ΟΚΑΝΑ δεν έχει αποδώσει τα κονδύλια που προορίζονται για τη λειτουργία τους».

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment