Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Ζάκυνθο, προσπάθειες κατάσβεσης στα Φάρσαλα


Share/Bookmark
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στους πρόποδες του Σκοπού μεταξύ Καλαμακίου, Αργασίου και Βασιλικού στη Ζάκυνθο και έκαιγε δασική περιοχή και πουρνάρια.

Μετά από συντονισμένες…

προσπάθειες αεροσκαφών, ελικοπτέρου και πυροσβεστών η φωτιά περιορίστηκε, ενώ στο σημείο έχουν παραμείνει 6 οχήματα με 14 πυροσβέστες και 7 πεζοπόρο τμήμα ώστε να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Στα Φάρσαλα, αντίθετα, η πυρκαγιά που ξέσπασε στη θέση «Ρύζι Κασιδιάρη» , βρίσκεται σε περιοχή που δεν υπάρχουν δρόμοι με αποτέλεσμα η πρόσβαση στο σημείο να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα τεθεί και αυτή υπό έλεγχο ενώ στο σημείο επιχειρούν 10 οχήματα με 26 πυροσβέστες και 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment