Γεωργιάδης: Αλεξίου και καθαρίστριες λαϊκίζουν


Share/Bookmark
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις καθαρίστριες στο Σύνταγμα και μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου ότι «δεν μπορούμε όλοι να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι», ο κοινοβουλευτικός…

εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζει: «Αλεξίου και καθαρίστριες λαϊκίζουν».

Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 παρενέβησαν οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, τονίζοντας ότι είναι άδικο τη στιγμή που υπάρχει δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση να αγνοεί το νόμο και να μην την εφαρμόζει.

Στην εκπομπή οι απολυμένες καθαρίστριες ανέφεραν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνάδελφοί τους στον ιδιωτικό τομέα που εργάζονται ανασφάλιστες για δύο ευρώ την ώρα και πρόσθεσαν: «Κανείς δεν μπορεί να χάνει τη δουλειά του σε περίοδο κρίσης».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι: «Το ελληνικό Δημόσιο από την απόλυση των συγκεκριμένων κυριών και από την πρόσληψη ιδιωτών έχει κερδίσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Via




 katopartali

.




...Πώς κερδίζω χρήματα από το internet ; Πώς βγάζω λεφτά από το σπίτι ; Που θα θα βρω δουλειά χωρίς κεφάλαια ; Έχω δουλειά αλλά δεν μου φτάνει ο μισθός και τι να κάνω για να ενισχύσω το εισόδημά μου ; Που να βρω δουλειά με τέτοια  κρίση τώρα που είμαι άνεργος ; 
Για να μάθεις τις απαντήσεις  πάτησε τώρα ΕΔΩ 
Share on Google Plus

About Ανώνυμος

...
    Blogger Comment
    Facebook Comment